L'Equip Directiu

CARINA TORRES MARTÍNEZ

Directora del centre

Va estudiar Filologia espanyola i francesa a la Universitat de Lleida i posteriorment va cursar l’especialitat de Lingüística francesa a la Universitat Paris III.

Des de 2010, combina la seva tasca com a docent i la direcció amb la impartició de cursos, ponències i l'organització de diverses jornades. Formadora especialitzada per tant en la competència comunicativa posa el focus d'atenció en el tractament integrat de llengües i plurilingües, en TIL i TIC i en d'altres aspectes vinculats amb el treball per projectes, enfocaments globalitzats i lideratge. El 2017 va finalitzar el Màster en Habilitats professionals en l'àmbit educatiu (UB/Wae).

Ha estat membre del Grup de treball de l'ICE de la UAB “Atenció a la diversitat” i, en els darrers dos anys, ha participat en el disseny i la impartició de l'Escola d'estiu de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i Xarxes per al canvi. Durant els anys 2013-17 va formar part activa de l'Equip impulsor i directiu del projecte educatiu de l'Institut Sunsi Mora on va exercir el càrrec de secretària.

Actualment és directora i professora de Llengua i literatura castellana a l'Institut Les Cinc Sénies de Mataró i membre de la línia 3 del MEX de lideratge pedagògic (Mataró Educa en xarxa) .També és docent del Màster universitari de formació de professorat de secundària de Llengua i literatura catalana i castellana a la UPF.


Alex Rodergas Rusiñol

Cap d'estudis del centre


Llicenciat en Ciències Físiques per la Universitat Autònoma de Barcelona i Màster en materials i ciència ceràmica per la UAB.

Ha treballat en diferents empreses i projectes en el camp de l'energia solar i el bioclimatisme. Format en el camp de la psicoteràpia humanista i del teatre terapèutic, ha impartit cursos de formació per a docents en el camp del creixement personal i la supervisió emocional de la tasca docent.

Actualment forma part de l'equip directiu de l'Institut Les Cinc Sénies com a cap d'estudis.


Lídia Peyret Castro

Coordinadora pedagògica del centre

Llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona en l'especialitat de pintura.

Ha participat en les dues darreres edicions de l'Escola d'estiu de l'Associació de Mestres Rosa Sensat i Xarxes per al canvi.

És autora de diverses publicacions i campanyes institucionals com a il·lustradora i actualment treballa en la coautoria del material pedagògic per a l'àmbit artístic d’ESO a nivell autonòmic i estatal de l’editorial Casals.

Ha obtingut diversos premis en reconeixement al treball realitzat en els àmbits de l'escultura i el còmic.

Actualment forma part de l'equip directiu de l'Institut Les Cinc Sénies com a coordinadora pedagògica.

Imma Garcia Peradejordi

Secretària del centre


Llicenciada en Matemàtiques per la Universitat de Barcelona, recentment ha obtingut el Postgrau en Direcció de Centres Educatius a la Fundació Universitària Martí l’Humà.

Durant els anys 2013-17 va formar part activa de l'Equip impulsor i directiu del projecte educatiu de l'Institut Sunsi Mora on va exercir el càrrec de coordinadora pedagògica el curs 2016-17.

És membre del grup de treball Diversitat i producció de les matemàtiques (Grup Vilatzara) i ha participat en els darrers Congressos de Matemàtiques, com a integrant del grup, en tallers impartits a d’altres docents.

En aquests moments, a més, forma part de l'equip directiu de l'Institut Les Cinc Sénies com a secretària del Centre i membre de la línia 1 d’Escolarització equilibrada.