INSTITUT LES CINC SÉNIES

Benvinguts I BENVINGUDES AL NOU ESPAI VIRTUAL DEL CENTRE

En aquesta mateixa pàgina podràs estar al dia del que estem fent durant aquest període de confinament al nostre dia a dia.

Primer, trobareu el pla de reobertura i a sota la informació relativa a la preinscripció

Navegant pel menú lateral de la pàgina web, també podràs conèixer l'institut una mica més a fons.

NOVETAT: PREMI PROGRAMA OPEN COHESION SCHOOL AL GRUP D'ALUMNES @ECOLLIURES DE 3R D'ESO DE L'INSTITUT LES CINC SÉNIES

30 de juliol de 2020: Avui hem sabut que el jurat del projecte ASOC del programa pilot OpenCohesion School 2019-2020,format per quatre tècniques/s de la Generalitat, en representació de les diferents unitats que han impulsat el projecte:

 • Departament d’Educació,

 • Secretaria d’Acció Exterior i de la Unió Europea

 • DG de Transparència i Dades Obertes)

 • DG de Qualitat Democràtica

ha nomenat guanyador el projecte presentat per l’equip “Ecolliures” de l’Institut Cinc Sénies de Mataró, que ha analitzatel projecte “Procés d’impuls de la Transició Energètica de Mataró, un projecte d'auditoria ciutadana que analitza com s'inevrteixen els Fons de Cohesió Europeus en un projecte ubicat a Mataró i cofinançats amb aquest fons. En podeu trobar més informació a l'enllaç següent;

http://governobert.gencat.cat/ca/dades_obertes/open-data-school/espai-per-a-lalumnat/institut-les-cinc-senies-de-mataro/

Volem agrair als organitzadors del projecte tota la feina que han fet, i el suport que ens han anat donant durantt aquest període, així com la possibilitat de poder gaudir d'aquest projecte. N'estem molt contents, i volem agrair a les alumnes i al professorat implicats la feina que han fet.

Twitter de l'equip: @ecolliures


deures d'estiu per l'alumnat que comença 1r d'ESO

En aquest enllaç hi trobareu els deures d'estiu que heu de fer abans de la vostra incorporació a l'institut.

Bona feina!!


PROPERAMENT: PLA OBERTURA DEL CENTRE PEL CURS 2020-2021

 • Novetat!!! PROTOCOL PER A LES FAMÍLIES PER PREVENCIÓ, DETECCIÓ I ACTUACIÓ EN CAS DE DETECTAR UN POSSIBLE CAS DE COVID-19

publicació de les llistes de barem

Accés a les llistes de barem clicant a cadascun dels enllaços (seran actius a mesura que es vagin publicant segons el calendari):

 • Llista amb el barem provisional (a la llista de 1r d'ESO hi manquen 6 preinscripcions, que per una incidència informàtica de l'aplicatiu no apareixen, però que podeu trobar en aquest annex. Aquestes sol·licituds estan correctament registrades i validades)

 • Per fer reclamacions del barem dels criteris al·legats: (del 2 al 5 de juny)

  • Via telemàtica: enviant un correu al correu oficial del centre a8075712@xtec.cat

  • Via presencial (com a mesura excepcional) amb cita prèvia: trucant al centre 671 78 60 64, o bé utilitzant l'eina corporativa

 • Llista amb el barem un cop resoltes les reclamacions (publicació 9 de juny)

 • Número del sorteig per casos de desempat: (publicació el 9 de juny)

El número de desempat per a la preinscripció del curs 2020-21 és el 33386. Aquest número s’ha obtingut mitjançant un sorteig aquest dimarts, 9 de juny a les 11h, al Departament d’Educació. A partir d’aquesta xifra s’ordenaran les sol·licituds en el cas d’empat per accedir a una plaça del centre.

horARIS I CONTACTE AMB EL CENTRE:

Telèfon de contacte del centre: 671 78 60 64 / 93.796.43.94 (consulteu horaris d'atenció a sota)

Correu del centre: a8075712@xtec.cat

pla de reobertura del centre

Tot seguit trobareu el document del pla de reobertura del centre. Hi trobareu tota la informació que us cal saber de com es farà la reobertura del nostre centre a partir del dia 8 de juny, i també l'enllaç al model responsable de l'alumnat en cas de que hi hagi alumnes que vagin al centre.

Pla reobertura LCSdefinitiu web (1).pdf

Com puc conèixer una mica més el centre?

Visitant pel menú de la pàgina (a la part superior esquerra de la pàgina)

Hi trobareu informació de: (podeu clicar per accedir-hi)

També podeu veure la presentació que vam presentar a les famílies quan enguany vam celebrar la Jornada de Portes obertes:

Presentació LCS JPO 2021.pdf

CARTA A LES FAMÍLIES

Durant el confinament hem obert un nou espai de Carta a les famílies, on anem penjant les informacions que fem arribar a les famílies del centre.

Carta a les famílies 3a avaluació.pdf

presentació del pla d'acció durant el període de confinament


Què es fa al LCS confinats?

Tot seguit podeu consultar l'horari dels alumnes durant les properes setmanes. Cliqueu a la classe que us interessi veure i accedireu al document:

Procés participatiu construcció de l'edifici de l'institut

Tot seguir podeu llegir la Memòria del Procés Participatiu que es va presentar al Consell Escolar, i que va aprovar el passat dia 22 d'abril.

Consell proces participatiu.pdf

FORMEM PART DEL PROGRAMA STEAMcat

L'Institut Les Cinc Sénies som un dels 50 centres seleccionats per formar part del programa STEAMcat de foment de les vocacions cientificotecnològiques entre l'alumnat de secundària.Aquest és el vídeo on expliquem de quina manera treballem

Si vols saber més coses sobre el Programa STEAMcat, clica aquí i aquí.